De archiefkistarchief

 

In dit gedeelte vindt u links naar materiaal wat (veel) eerder op de Buys Ballotsite heeft gestaan. Om het voor de vergetelheid te behoeden, is er toch nog een (laatste) link naar toe geplaatst.

Let op: de opmaak van deze pagina's kan afwijken omdat de pagina's niet zijn omgezet naar het huidige format van de site.


 

  • Diverse informatie: met onder andere kampkranten van diverse Famka's. En welk beest hoorde ook al weer bij die kleuren van de verkenner patrouillelinten?!?
  • Wijsneus archief: hier kan je de Wijsneuzen, die in pdf-formaat beschikbaar zijn, downloaden. Dit zijn de nummers van oktober 2001 t/m juli 2009.
  • Oude subdomeinen: onderdelen van deze website die voor een gelegenheid zijn aangemaakt en niet meer actueel zijn (maar wellicht wel leuk om nog even in te neuzen).
  • Oude gastenboeken: De gastenboeken, die tussen 1997 en 2012 zijn getekend, kan je hier nog eens terug lezen. Voorlopig is er geen gastenboek actief: de laatste jaren werd het boek weing meer getekend en eigenlijk alleen gevuld door spambots...

 

 

Vind ons op Facebook
Volg ons op Twitter